NINA obrt za uređenje i usluge: Hortikulturna čarolija u svijetu jedinstvenih aranžmana

Obrt Nina u Kutjevu
(FOTO: kutjevački.hr)

8.12.2023. | 12:19 | M.K.
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 3927

Čitatelji ocijenili:

5

Portal kutjevački.hr upoznao je Nikolinu Tandaru Jambrečinu, vlasnicu nedavno otvorenog obrta ”NINA za uređenje i usluge”. Sa strašću za uređenjem krajobraza i hortikulture, na temelju svoje stručne izobrazbe kao inženjerke hortikulture, Nikolina je odlučila iskoristiti svoje znanje i vještine kako bi započela vlastiti posao. Prepoznavši priliku koju pruža zavod za samozapošljavanje, Nikolina je odlučila aplicirati i koristiti tu podršku kako bi pokrenula vlastiti obrt.Osnovni cilj Nikoline je bio stvoriti posao gdje svi, bez obzira na svoje financijske mogućnosti, mogu uživati u proizvodima njezinog obrta. Svaki aranžman koji stvara nosi pečat jedinstvenosti i originalnosti, odražavajući njezinu želju da svaki kupac dobije nešto posebno.


Nina Obrt nudi širok spektar cvjetnih aranžmana prilagođenih različitim prigodama. Bez obzira trebate li aranžman za groblje, izlog, poklon ili neku posebnu prigodu poput rođendana ili krštenja, Nikolina će se pobrinuti da svaki detalj bude usklađen s vašim potrebama. Njezina sposobnost prilagodbe dobu godine i blagdanima čini je izuzetno traženom u poslu.
Jedna od ključnih prednosti Nikoline strategije samozapošljavanja je dostupnost proizvoda svima. Njezin velik asortiman omogućava kupcima da pronađu nešto što im odgovara bez dodatnih zahtjeva. Osim toga, Nikolina ističe da je pokretanje vlastitog posla putem samozapošljavanja pristupačno i može služiti kao odskočna daska za proširenje posla.Poznavanje mnogo ljudi u industriji, stečeno kroz suradnju s vinarijama s kojima je njezina obiteljska vinarija surađivala, pruža joj dodatnu prednost. To bogatstvo poznanstava otvara vrata raznim prilikama i podršci, što doprinosi uspješnosti njezinog poslovanja.

Nikolina se može pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata koji su pružili odlične povratne informacije i stvorili pozitivnu reputaciju. Ta podrška i entuzijazam kupaca motiviraju je da kontinuirano radi na unapređenju i daljnjem razvoju svog poslovanja.NINA obrt za usluge prisutan je na društvenim mrežama poputFacebookai Instagrama (@ninaobrt_za_uredenje), gdje se može istražiti bogatstvo kreativnih aranžmana. Nikolini ovim putem želimo puno sreće u daljnjem poslovanju i zahvaljujemo joj na srdačnom gostoprimstvu. S nestrpljenjem očekujemo ponovni posjet kako bismo vidjeli kako će se NINA obrt razvijati i rasti u budućnosti.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI