Nikolinjski turnir u Pleternici: Danas su posljednje prijave i izvlačenje parova

Turnir u Pleternici
(FOTO: Službeni plakat)

5.12.2023. | 10:25 | Krešimir Putrić
Pregleda: 1306

Čitatelji ocijenili:

5

Osmo izdanje Malonogometnoga turnira „Sveti Nikola“ u organizaciji MNK Pleternica upriličit će se se od 7. do 10. prosinca u Školskoj sportskoj dvorani. Utakmice će se odigravati s početkom u 19 sati.

Prijave ekipa, uz ograničen broj, traju još danas do 18 sati, uz kotizaciju od 7O €. Po zaključenju prijava održat će se izvlačenje parova u pleterničkoj dvorani od 19 sati.

Za prva četiri mjesta osigurani su pehari kao i novčane nagrade, za prvo mjesto 800 €, drugo 400 €, treće 200 € te četvrto 100 €. Uobičajeno u igri će biti i posebne nagrade za najboljega vratara, strijelca i igrača pa se, stoga, vrijedi potruditi za što bolji rezultat na parketu.


„Prijavile su se već ekipe iz Požege, Nove Gradiške, Slavonskoga Broda i pleterničkih naselja. Očekujemo da će broj gledatelja biti veći nego prethodnih godina, a nogomet zanimljiv i uzbudljiv do kraja“, kazao je Zvona Šubara, trener MNK Pleternica. Dodao je još da će svi imati priliku okrijepiti se uz hranu i piće, a za ulaznice se nitko ne treba brinuti - ulaz je besplatan.


Prepoznati nikolinjski turnir, kao i prvih godina, odvija se pod pokroviteljstvom Grada Pleternice i Turističke zajednice Grada Pleternice.

VIŠE NA TEMU:
TURNIR
PLETERNICA
SV NIKOLA
SPORT

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI