NEZNANJE ILI NEMARNOST: Građevinski materijal kod Pleternice istresen uz sam rub ceste


(FOTO: 034portal)

3.4.2022. | 12:37 | 034portal
Pregleda: 4184

Na putu od Pleternice do Frkljevaca uočili smo jedan, za mnoge vozače pomalo opasan prizor. Naime, građevinska firma ili njihov dobavljač, građevinski materijal istresao je odmah uz sam rub ceste, pa se dio građevinskog materijala našao i na samoj cesti.Istom cestom mnogi vozači voze iznad 90km/h, a pijesak koji se iz dana u dan sve više širi na cestu, itekako može predstavljati veliku opasnost za mnoge sudionike u prometu.


"Tko god da je ovo učinio, učinio je to bez imalo razmišljanja. Pijesak se s vrha širi na ostatak ceste, a svi smo svjedoci koliko pijesak na cesti pri brzini od 90km/h može biti opasan za vozače.", ogorčeno nam je rekao jedan naš čitatelj, a koji se u isto vrijeme našao na istom mjestu kao i mi.
Priznajemo da oni koji su odgovorni za ovaj pijesak na cesti zasigurno nisu razmišljali o mogućim posljedicama, a zasigurno nisu razmišljali ni o tome na kojoj zapravo udaljenosti od ceste smiju istresti isti pijesak.  Kada dođe do prometne nesreće tada je već kasno za plakati, mislimo kako bi bilo dobro isti pijesak udaljiti od ceste na odgovarajuću udaljenost i prije li se dogodi nekakva tragedija.  Dok se oni "odgovorni" za ovakav neodgovorni potez pobrinu za rješavanje istoga problema, vozače ovim putem pozivamo da na tom dijelu ceste posebno prilagode brzinu kretanja. VIŠE NA TEMU:
CESTE
VOZAČI

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI