NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: U Slavoniji poginuo otac petero djece, noć prije proslavio svatove

Svijeća- ilustracija
(FOTO: 034 portal)

24.6.2024. | 08:40 | 24sata
IZVOR: 24sata.hr
Pregleda: 9327

U teškoj prometnoj nesreći u nedjelju oko 11 sati na državnoj cesti nedaleko od Đakova poginuo je Davor B. (33) iz Potnjana. Kako je priopćila osječka Policijska uprava, vozač osobnog automobila je na cesti između Satnice Đakovačke i Potnjana sletio s kolnika i ostao na mjestu mrtav. Vijest o tragičnoj smrti brzo je stigla u Potnjane i u očaj bacila cijelo selo.

Naime, Davor je večer prije, u subotu, imao svadbenu proslavu, koja se protegnula do duboko u noć. Kako doznajemo od mještana toga sela, Davor već godinama živi sa suprugom Martinom, s kojom već ima petoro male djece. Martina je trudna i uskoro treba roditi još jedno dijete. Živjeli su skladno. Prije par godina vjenčali su se kod matičara, a sad su odlučili napraviti svadbu; proslaviti skorašnje rođenje šestog djeteta i kuću koju su kupili u Potnjanima te se u nju uselili. Davor je bio ponosan što je kupio kuću novcem koji je stekao posve sam, svojim radom i odricanjem.

“Davor je inače iz Đakova. Jako je vrijedan. Radio je što god je znao i našao. Tijekom ljeta je sijao lubenice i prodavao ih. Snalazio se da prehrani djecu. Ali njih dvoje bili su vrlo skladan i lijep par. Ona je uglavnom bila doma s djecom. Šokirani smo njegovim stradanjem. Vjerojatno je jadan od umora izgubio kontrolu nad autom i sletio s ceste. Jadna ta mlada žena sada, i ta dječica. Treba im nekako pomoći”, kažu mještani Potnjana, u koje su se supružnici Davor i Martina doselili prije nekoliko godina. Organizirat će prikupljanje financijske pomoći za njihovu obitelj i dječicu, od kojih najstarije ima tek 10-ak godina. 


izvor: 24 sata
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI