NEVJEROJATNO: Slavonac kažnjen na sudu jer je rekao policajcu da su i ovce pametnije od njega

ovce
(FOTO: wiki.paralelnilisty.cz)

12.3.2023. | 11:41 | Glas Slavonije
IZVOR: Glas Slavonije
Pregleda: 5548

Na Općinskom sudu u Vukovaru nedavno je 51-godišnjem muškarcu izrečena novčana kazna u iznosu od 19,91 eura jer je 22. listopada prošle godine u pisanom prigovoru protiv policajca koji ga je zaustavio zbog prometnog prekršaja napisao da su “i ovce pametnije od njega”.

Kako pišeGlas Slavonije, Slavonac je proglašen krivim za vrijeđanje policajca, a ako u mjesec dana od primitka presude plati dvije trećine kazne u iznosu od 13,27 eura, ostatak neće morati platiti.

U pisanoj obrani 51-godišnjak je potvrdio da je u prigovoru protiv postupanja policije između ostalog napisao i “da je ovca pametnija” od jednog policajca, ali i da je to napisao u afektu, uzrujan i razočaran, te da policijskog službenika nije htio uvrijediti.


Ispričao mu se jer, kako je naveo, zna da policijski posao nije lagan, pogotovo zato što mu je i ujak u službi. Sudu se požalio da mu je novčana kazna prevelika jer je u mirovini i ima izuzetno mala primanja zbog čega je molio da mu smanje globu, pogotovo jer nikada u životu prije nije bio kažnjen zbog bilo kakvog prekršaja. Sud mu u tome nije udovoljio, ali ga je poštedio od plaćanja sudskih troškova, piše Glas Salvonije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI