Nepoznati počinitelj neovlašteno se spojio na električnu mrežu

struja
(FOTO: Lidija Galić)

7.5.2018. | 10:00 | M.B.
IZVOR: PU požeško slavonska
Pregleda: 3104

51-godišnjak s područja Bekteža je prijavio da mu je u razdoblju od studenog 2017., do travnja 2018., u Bektežu, nepoznati počinitelj (ili više njih) neovlašteno se spojio na električni vod struje i otuđio električnu energiju čija se vrijednost procjenjuje na oko tisuću kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.

U Vetovu otuđen traktorski priključak i poluprikolica

U petak, 4. svibnja, policijskim službenicima 66-godišnjak je prijavio da mu je u razdoblju od 30. travnja do 4. svibnja 2018., u Vetovu iz neograđenog vrta nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio traktorsko priključno vozilo - poluprikolicu marke „IMT“ čija se vrijednost procjenjuje na oko dvanaest tisuće kuna 


U subotu, 5. svibnja, policijskim službenicima 57-godišnjak je prijavio da mu je u razdoblju od siječnja 2017., do 5. svibnja 2018., u Vetovu iz neograđenog prostora okućnice nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio traktorski priključak – kultivator marke „IMT“ čija se vrijednost procjenjuje na oko četiri tisuće kuna.


Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI