Nakon nesreće s konjem razgovarali smo s Tomaševićem: Pogledajte što nam je rekao

FOTO: 034 portal

19.2.2023. | 19:07 | Redakcija 034portala
Pregleda: 14676

Umirovljeni brigadni general Hrvatske vojske i donedavni HDZ-ov župan Požeško-slavonske županije, Alojz Tomašević, nezgodno je stradao jučer u Zagrađu, mjestu dvadesetak kilometara jugoistočno od Požege. Tomašević je sudjelovao u takozvanom pokladnom jahanju, ali po zlu je krenulo kada se konj u jednom trenutku propeo, zbacio ga iz sedla, koji se pao na drljaču, a konj se potom srušio na njega, javlja Telegram.

Telegramu je, iz kruga osoba bliskih Općoj županijskoj bolnici u Požegi, rečeno kako je Tomašević u svemu imao puno sreće. ”S obzirom na okolnosti, dobro je prošao”, kaže Telegramov izvor. ”Napukla su mu tri kralješka, ali bez neuroloških oštećenja, tako da bi u konačnici sve trebalo dobro završiti”.

U Općoj županijskoj bolnici u Požegi nisu bili raspoloženi odgovoriti na Telegramov upit u kakvom je stanju bivši župan, ali su potvrdili da je zadržan na liječenju na odjelu traumatologije.


Naš novinar telefonski je razgovara s Tomaševićem koji nam je kratko rekao "sve je u redu". 034portal bivšem županu želi brz oporavak.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI