Najveći distributer slušnih pomagala u Hrvatskoj otvorio svoju poslovnicu u Požegi


(FOTO: PROMO/034portal)

17.5.2022. | 14:52 | PROMO
Pregleda: 3482

Sigurni smo kako vam je danas pozornost privukla novootvorena trgovina u Požegi na Trgu Svetog Trojstva. Riječ je o poslovnici Bontech koja je prisutna u gotovo svim gradovima u Hrvatskoj. Svoje su poslovanje odlučili proširiti na još jednu lokaciju, a to je upravo Požega."Ja inače radim u Zagrebu, rođeni sam Požežanin i upoznat sam sa situacijom u Požegi. Došli smo na ideju da dovedemo Bontech i među ljude u Požegi. Izabrali smo malo drugačiju lokaciju, ljudi nas vrlo lako uoče i cilj nam je da im budemo lako dostupni.  Kako bi proširili obitelj koja broji 27 poslovnica u 25 gradova, odlučili smo te brojeve povećati za jednu poslovnicu i jedan grad više", rekao nam je Filip Kordovan (29).
U ovoj novootvorenoj poslovnici možete potpuno besplatno testirati sluh, svaka je osoba slobodna doći i naručiti se. Svi mogu isprobati slušne aparate potpuno besplatno, a ukoliko vam je potreban nekakav savjet tu je stručan tim Bontech-a.Ovo je tvrtka koja promovira zdravlje sluha i koja ima najbolje stručnjake na tom području. Za Požegu bi bila prava šteta da se ova poslovnica nije otvorila, jer će uveliko olakšati život ljudima. Osim slušnih aparata, od sada osobe s dijabetesom koje koriste senzore za mjerenje šećera više neće morati za istima posezati sve do Slavonskog Broda. Bontech je ujedno i prva poslovnica u Požeštini koja ljudima može ponuditi senzore za mjerenje šećera, a sada dolaskom Bontech-a u Požegu mnogim dijabetičarima će život zasigurno biti lakši baš kao i osobama koje imaju problema sa sluhom. Ovdje također možete pronaći niz dodataka prehrani, kolagena, omega 3 proizvoda pa možemo slobodno reći kako je Bontech jedan distributer sa zaista širokom ponudom.U poslovnici će vas dočekati vrlo ljubazna Tamara Marjanović (27) koja je voditelj poslovnice, prodavač, otoakustičar i na sva vaša pitanja će se potruditi dati odgovore. Za preglede, čišćenje aparatića, promjenu baterije, izdavanje libri i senzora, reklamacije, za sve to zaslužena je upravo Tamara koja vas radosno iščekuje u novootvorenoj poslovnici Bontech-a na Trgu Sv. Trojstva 21.

VIŠE NA TEMU:
POŽEGA
HRVATSKA
DIJABETES

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI