Najavljuje li novoosnovani požeški portal Incerummedia neka nova vremana?

Najavljuje li novoosnovani požeški portal Incerum neka nova vremana?
(FOTO: Ustupljene fotografije)

3.12.2023. | 12:19 | Ivan Svjetličić
Pregleda: 6885

Požeški medijski prostor ovih dana postao je bogatiji za još jedan portal Incerummedia.hr kojeg vodi i uređuje novinarka Kristina Šimić.

Riječ je dugogodišnjoj novinarki 034 portala s preko 1000 objavljenih autorskih članaka. Poprilično impresivan broj objavljenih tekstova kroz gotovo tri godine neprekidnog rada dovoljno govore o predanosti novinarskom poslu.

Po vokaciji ova profesorica hrvatskog jezika i književnosti, koja je diplomirala na lingvističkoj temi, a magistrirala na povijesnim romanima Ivana Aralice, proučavajući sudbinu hrvatskog naroda u presjeku različitih ideologija, država i naroda, tematski fokus zanimanja, prenijela je i na dio svojih objavljenih članaka, u kojima je mahom pratila događanja vezana za povijest 123. brigade, dok je drugim dijelom veliku pažnju posvećivala kulturno-društvenim temama i neispričanim pričama Požežana, čineći od malih ljudi lokalne zvijezde, u svojoj rubrici vikendom.


Iako zasad ne želi previše otkrivati kakvim će se temama baviti, nego zagonetno poručuje da će se sve moći pročitati u vremenu koji dolazi, ne sumnjamo da će postojanje novog portala donijeti neki novi ritam u medijskom sadržaju naše kotline.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI