Na Gradskoj kuglani održan 2. Memorijalni kuglački turnir ’Biz i Jozo’

Biz i Jozo
(FOTO: Sport-pozega.hr)

10.9.2023. | 10:13 | sport-pozega.hr
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 2746

Čitatelji ocijenili:

5

Na Gradskoj kuglani u četvrtak, 07. rujna, održan je 2. Memorijalni kuglački turnir "Biz i Jozo" na kojem je nastupilo 11 ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa Slavonskog Banovca(Pakrac), drugi su bili kuglači Požege, a treća je bila INA Požega.Željko Bošnjak - Biz kuglanjemse bavio od 2008. godine. U svom matičnom klubu "Obrtnik" proveo je punih 6 godina, da bi 2014. godine prešao u "Požegu"(nekadašnji klub Obrtnik II). Osim što je bio aktivni kuglač, od 02. kolovoza 2019. bio je i predsjednik Kuglačkog kluba Požega. Bio je vlasnik obiteljske Mljekare Biz iz Buka. Preminuo je 28. rujna 2021. u četrdesetoj godini života nakon duge i teške bolesti.

U 75.-oj godini života je te 2021. godine preminuo i požeški kuglač Josip Nevrli. Kuglanjem se bavio od 1975. godine. Najveći dio karijere proveo je u matičnom klubu, požeškom Obrtniku, dok je posljednje godine duge karijere Jozo proveo u Kuglačkom klubu Požega.

U spomen na svoje zaslužne članove Kuglačkiklub Požega pokrenuo je ovaj Memorijal koji bi trebao postati tradicionalan i igrati se svake godine.

izvor: sport-pozega.hr

VIŠE NA TEMU:
SPORT
KUGLANJE
POŽEGA
BIZ I JOZO

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI