Motoklub ʺBlue knightsʺ donirao novi infuzomat za najmlađe pakračke pacijente

16.9.2018. | 09:37 | I.M.
IZVOR: Pakrački list
Pregleda: 2530

lanovi Moto kluba MK Blue Knights-Croatia 1 danas su uručili donaciju u iznosu oko 11. 000 kuna Odjelu pedijatrije Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana za kupnju infuzomata, uređaja za preciznu intravenoznu primjenu lijekova i infuzijskih otopina.

Na parkiralištu kod pakračke bolnice motoriste velikog srca dočekala je ravnateljica bolnice Marina Major, Đurđica Stokić, glavna sestra, dr. Nenad Peić, voditelj Odjela pakračke pedijatrije te pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević.
Tihomir Takač iz Grubišnog Polja, predsjednik podružnice MK Blue Knights-Croatia 1, uručio je donaciju rekavši kako im je drago što su ovom donacijom uspjeli pomoći malim bolesnicima, a slične humanitarne akcije provode barem jedanput godišnje. Na hvalevrijednoj donaciji zahvalila je ravnateljica Major posebno zbog toga što je uređaj namijenjen u liječenju naših najmlađih pacijenata, dok je dr. Nenad Peić zahvalio u ime djelatnika i njihovih pacijenata te istaknuo zadovoljstvo što je pedijatrija dobila uređaj koji sestrama olakšava rad, često je u upotrebi, ali i ubrzava ozdravljenje djece.
Zahvalama se pridružila i gradonačelnica Blažević istaknuvši kako je donacija zasigurno otišla u prave ruke te kako su se članovi Moto kluba Blue Knights već iskazali u humanitarnom radu.

Podsjetimo, 2016. godine članovi moto kluba uručili su i donaciju u iznosu 30.000 kuna  Osnovnoj školi braće Radića Pakrac za uređenje igrališta i nabavu opreme za dječje igralište prilagođeno za troje slijepih učenika.

VIŠE NA TEMU:
PAKRAC
BIKERI
DONACIJE
MOTO

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI