Objavljen natječaj za potporu u obrazovanju srednjoškolskoj djeci hrvatskih branitelja

Stipendije
(FOTO: srednja.hr)

7.9.2021. | 14:05 | 034 Portal
Pregleda: 2448

Iz Ministarstvo hrvatskih branitelja obavijesštavaju hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji da je Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji raspisala natječaj za potporu za obrazovanje za SREDNJU ŠKOLU (stipendije).

I ove školske/akademske godine objavljuju se razdvojeni natječaji za srednju školu i za preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studije. Natječaj za polaznike preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija bit će raspisan naknadno.

Natječaj možete vidjeti na mrežnim stranica Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji ili putem mrežne stranice Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/vijesti/natjecaj-zaklade-hrvatskih-branitelja-iz-domovinskog-rata-i-clanova-njihovih-obitelji-za-ostvarivanje-potpore-za-obrazovanje-2021-2022-srednja-skola/3925


Natječaj traje do 27. rujna 2021. (27. rujna 2021.g. je zadnji dan kada se može poslati prijava na natječaj).


Prijava na natječaj, s obveznom dokumentacijom, se šalje poštom na adresu:

Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji
Park Stara Trešnjevka 4, 10000 Zagreb
(s naznakom-Natječaj za potporu za obrazovanje-SREDNJA ŠKOLA)

Za sve upite glede raspisanog natječaja, kao i za druga pitanja zainteresirani mogu osobno kontaktirati djelatnike Ministarstva hrvatskih branitelja Područnog odjela Požega na adresi Vukovarska 4, Požega (Dom hrvatskih branitelja) ili se obratiti telefonski putem na broj telefona: 034/ 895 22 67.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI