MLADI ZA MARTINU ŠIMIĆ: Humanitarni koncert Crvene jabuke u Požegi


(FOTO: Arhiv)

27.10.2022. | 11:06 | Udruga Humanum
Pregleda: 5426

Inicijativom i organizacijom skupine mladih u Požeško-slavonskoj županiji u suradnji s Udrugom mladi za mlade Pleternice, Savjetom mladih Požeško-slavonske županije, Klubom za mlade „Vallis Humanum“, Požeško-slavonskom županijom, Gradom Požega, Gradom Pleternica te Turističkom zajednicom Požega, 12. studenog 2022. godine u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc Požega se održava humanitarni koncert „Mladi za Martinu“ benda Crvena jabuka.

Sav prihod od koncerta odlazi u humanitarne svrhe liječenja Požežanke Martine Šimić.

Često nismo svjesni koliko smo zapravo sretni. U današnje vrijeme, naši se životi temelje na materijalnom, a ono istinski vrijedno ostaje po strani. Zaboravljamo koliko smo zapravo bogati, a naše je najveće bogatstvo zdravlje!


Martina ima samo 24 godine, ali je, u njezinoj vedrini i mladosti, već neko vrijeme sprječavaju nepodnošljivi bolovi. Naime, nakon brojnih odlazaka različitim liječnicima, ustanovljena joj je dijagnoza trigeminalne neuralgije, a bolovi koje takva dijagnoza uzrokuje smatraju se jednim od najvećih i najtežih bolova koje čovjek može doživjeti.


Kraj njenih patnji i povećanje kvalitete života nalazi se u liječenju u Americi gdje se izvodi kompleksna i teška operacija vođena jednim od najboljih neurokirurga koji je nakon uvida u nalaze dao Martini novu nadu i izlaz iz dosad neizlazne situacije.

Nakon mjeseci odlazaka kod raznih liječnika, pogrešnih dijagnoza, neuspješne operacije i trpljenja nepodnošljivih bolova ova mlada djevojka odlučila se na apel javnosti za pomoć u prikupljanu novca za daljnje liječenje. Liječenje iziskuje velika novčana sredstva i usprkos otvaranja raznih računa za humanitarnu pomoć dostatna sredstva još nisu prikupljena.

„Zdrav čovjek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu“ - kako bi Martina dobila priliku za novi život pozivamo vas sve da kupite ulaznice i uz zabavan koncert ujedno i pomognete ovoj djevojci koja je unatoč svim preprekama puna želje za normalnim životom i stvaranjem nekih novih ljepših uspomena.

Cijena ulaznice je 50 kn u pretprodaji, a 70 kn na dan koncerta u dvorani. Prodaja ulaznica kreće u subotu 29.10.2022. godine. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na sljedećim mjestima:

POŽEGA: Pizza & Lounge bar Bolte, Caffe bar Kavana Boba, Vertigo, L'inslito Požega, ZTO Drago Požega;

PLETERNICA: Caffe bar Park, Caffe bar Majestic, Caffe bar Agram;

NA DAN KONCERTA: na ulazu u dvoranu (70 kuna).

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI