Mitru, ’staroj ljubavi...’

Mitar, ’staroj ljubavi...’
(FOTO: Ustupljene fotografije Z.R.)

14.1.2024. | 21:35 | Z.R.
IZVOR: Priopćenje Z.R.
Pregleda: 10284

Putem maila zaprimili smo priopćenje Zdravka Ronka koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani uredniče,

Kako pročitah na Vašim stranicama tekst o navodnoj „mojoj staroj ljubavi“ koje se dohvati, nitko drugi do li stanoviti Mitar Obradović, dozvolite mi obratiti se uz taj tekst poradi ispravka krivog navoda.


Naime, što se tiče g. Željko Glavića da, preferirao sam ga, jer bez obzira na naš krah zbog svečanog kazališnog platna (sitnice koje pak život znače), on je dao značajan doprinos i ostavio trag u razvoju naše bolnice i niti jednog trenutka za tu i takvu „ljubav“ nisam požalio. I da budem jasan, opet bih to ponovio, a naš privatni odnos koji je na površinu iznio svu njegovu prijetvornost kroz trideset i kusur godina, njemu na dušu, a ako je pak smatrao da mu je to u funkciji uspjeha i rezultata, i na čast mu bilo.


To što se nije snašao ili je u loše društvo upao, pa na novoj poziciji (koja još malo pa i završava) koja traži operativniji, odlučniji i samostalniji stav s daleko više poštenja i empatije, povlači poteze „da te Bog sačuva“, treba ipak reći - on je ipak mala maca u odnosu na stanovitog Mitra za koje će netko isto reći kako je i on moja „ljubav stara“ koja me izvara. No, on je druga priča………..

U ono vrijeme (a i danas), stranka kojoj sam tad pripadao kuburila je s kadrom i zato nam je trebao netko s papirom, ostalo je počesto bilo nebitno i tad se na neke kvalitete poput poltronstva, opanjkavanja, lijenosti… nije preveć obaziralo.

I da, sad bih se trebao osvrnuti i na tu „staru ljubav“, obećavam hoću, biti će to pravi vatromet, no kako sam zaokupljen drugim prevažnim razlozima, ako ne prije, iduće godine u proljeće svakako.

Za sad, nakon razlaza jedno upućeno mu pisamce za sreću od 24.09.2017., Zdravko Ronko

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI