Matej Jaroš najbolji motociklist Hrvatske u disciplini cross-country

FOTO: M.J./Zlatni Lug

30.1.2023. | 15:53 | Redakcija 034 portala
Pregleda: 1910

Proteklog vikenda, točnije u subotu 28 siječnja, u Križevcima se održala Noć prvaka za najbolje motocikliste za protekle tri sezone, jer zbog korona krize, nažalost nije bilo mogućnosti održati iste, pa su napokon motociklisti nagrađeni za svoj trud i postignute rezultate.Na dodjeli je naravno sudjelovao i najbolji požeški motociklist, Matej Jaroš, koji je osvojio nagrade za prvaka Hrvatske za 2021, ali isto tako i 2022. godinu u disciplini cross country, u najjačoj klasi Gold. Matej je također ponio titulu i najboljeg vozača Hrvatske za Cross country, te ukoliko osvoji naslov prvaka i ove godine, slijedi mu nagrada koju priželjkuje svaki vozač, a to je trofej Zlatne kacige.
Moramo napomenuti da je Matej u nedostatku financija i mogućnosti, svaku utrku vozio na posuđenom motociklu od svojih prijatelja, kojima se ovim putem opet i zahvaljuje, te je to još jedan detalj koji ovim nagradama ipak daje još malo na veličini. Primarni sport koji ga krasi malo više od četvrtine stoljeća, a to je motocross, još je na „čekanju“, te se nadamo kako će Matej uspjeti, ako ne već cijelu sezonu, barem poneku utrku odvesti i pokazati što može i zna. Želimo mu svu sreću i što više uspjeha u nadolazećoj sezoni!

VIŠE NA TEMU:
MATEJ JAROŠ

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI