Matea Vujnović nova zamjenica ravnatelja OŽB Požega

FOTO: 034 portal

26.6.2023. | 16:47 | Ante Mandarić
Pregleda: 14025

Matea Vujnović imenovana je zamjenicom ravnatelja Opće županijske bolnice Požega, preuzimajući ključnu ulogu u vođenju jedne od uglednijih medicinskih ustanova u Republici Hrvatskoj.

Gospođa Vujnović stekla je iznimno iskustvo u dosadašnjem radu u Općoj županijskoj bolnici u Požegi, a gdje je već radila na poslovima pravnih pitanja. Magistra je prava, a svoje znanje i stručnost razvijala je kroz brojne specijalizacije i usavršavanja.

Kao zamjenica ravnatelja, Matea Vujnović bit će odgovorna za vođenje i koordiniranje različitih ključnih područja unutar bolnice. Njezin fokus bit će usmjeren na osiguravanje visokih standarda kvalitete zdravstvene skrbi, unaprjeđenje procesa i učinkovitosti rada te kontinuirano usklađivanje s najnovijim medicinskim smjernicama, ali i pravnim pitanjima gdje bi uvelike trebala biti od pomoći ravnatelju OŽB Požega Ivanu Vukoji.


Opća županijska bolnica Požega već je poznata po svom izvrsnom timu stručnjaka i pružanju visokokvalitetne zdravstvene skrbi stanovnicima Požeško-slavonske županije. Imenovanje Matee Vujnović kao zamjenice ravnatelja samo će ojačati tu reputaciju i osigurati daljnji napredak bolnice. Zanimljivo, interes za pravo Matea Vujnović očito je nasljedila od svog oca Maria Včelika, također magistra prava, a koji je već dugi niz godina javni bilježnik u Požegi.


Uz izvanrednu stručnost i vodstvo koje Matea Vujnović donosi na svoju novu ulogu, očekuje se da će Opća županijska bolnica Požega nastaviti pružati iznimnu skrb pacijentima, te da će i dalje biti jedan od vodećih medicinskih centara u Republici Hrvatskoj.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI