Ljetna sezona kupanja na Gradskim bazenima Požega počinje u subotu, 03. lipnja 2023.

FOTO: PŠS

26.5.2023. | 11:01 | PŠS
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 1447

Čitatelji ocijenili:

5

POŽEGA -Gradski bazeni Požega počet će s radom u subotu, 03. 06. 2023. u 8,00 sati. Cijenu dnevnih i godišnjih ulaznica odredit će novi Izvršni odbor Požeškog športskog saveza na svom 1. sastanku koji će se održati u petak, 26. svibnja u 19,30 sati.

Danas je počelo i punjenje Olimpijskog bazena. Prošle godine bazeni su počeli s radom također 03. lipnja,

Djelatnici Požeškog športskog saveza su kroz protekla dva mjeseca uređivali i pripremali Gradske bazene za novu sezonu kupanja. Osim radova na uređenju okoliša ispuštena je voda iz bazena te je potpuno očišćena školjka bazena. Iako su novi bazeni napravljeni 2016. godine morali su se kao i prošle godine obaviti i brojni nužni popravci u strojarnici te sanitarnim prostorijama.


Gašenjem Javne ustanove "Sportski objekti Požega" od 2022. godine upravljanje Gradskim bazenima ponovno je preuzeo Požeški športski savez

Tradicionalna Škola plivanja Grada Požege i Požeškog športskog saveza bit će organizirana tijekom srpnja. Sve potrebne odluke oko organizacije bit će također donesene na sastanku Izvršnog odbora PŠS-a u petak, 26. svibnja.

(Izvor: sport-pozega.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI