Lana Knaus postala vlasnica druge državne zlatne medalje u judu!

Lana Knaus
(FOTO: Ustupljene fotografije)

23.10.2023. | 09:37 | Robert Garc
Pregleda: 1320

Čitatelji ocijenili:

5

Subota 21.10. je za judaše JK Slavonac i njihove obitelji bila rezervirana za judo na malim ekranima, točnije praćenje Državnog prvenstva za uzrast do 16 godina u kojemu se bori njihova prijateljica Lana, dok se jedan dio ekipe zaputio u Zagreb dati joj podršku.

Veliki je teret znati koliko oči prati tvoje kretanje borilištem i svi očekuju od tebe medalju najvećeg sjaja, a tebi ne preostaje ništa drugo nego isključiti se iz vanjskog svijeta i svu snagu i znanje ostaviti na tih nekoliko kvadrata, jer koliko god bio dobar na turnirima koji se redaju svaki vikend, odlučujući dan je Državno prvenstvo i njega nema do sljedeće godine.
Upravo takva je Lana bila u subotu, smirena, hrabra i odlučna. Njena kategorija je bila najbrojnija i znalo se da ju čeka 5 borbi ako planira zauzeti status državne prvakinje među njih 25 natjecateljica.
Ulazila je iz borbe u borbu sve jača, a trenutke u kojima su svi mislili da gubi preokretala je borbu u svoju korist i izlazila kao pobjednik. Nakon cijelog dana provedenog pod visokom dozom adrenalina i napora, Lana i u posljednjoj borbi upisuje pobjedu i slavi ju s visoko podignutim rukama, nakon čega ju čeka zagrljaj zahvale i ohrabrenja njenog trenera Roberta.Po završetku natjecanja Lana s medaljom oko vrata dolazi u svoje mjesto Milanlug, gdje su nju i trenera dočekali članovi obitelji i prijatelji kako bi proslavili ovaj veliki rezultat.

Lana je opravdala povjerenje svojih navijača koji su baš to zlato i očekivali, trenera koji je uz nju sve ove godine, a ponajviše roditelja koji su joj čvrst oslonac u njenom sportskom putu.Lani je ovo četvrta državna medalja, druga zlatna čime je potvrdila dominaciju u ovom sportu u svom uzrastu i kategoriji, kao i da je u ključnom trenutku donijela ispravnu odluku.

Naime, svjesna kako za odlične rezultate moraš kontinuirano raditi na sebi, ove godine pri odabiru srednje škole odlučuje se za Športsku gimnaziju u Zagrebu i otvara si nova vrata u svom sportskom razvoju.

Zasigurno će svojim radom i uspjesima biti motivacija i uzor mlađim judašima čije vrijeme tek dolazi. Želimo joj puno uspjeha u natjecanjima koja slijede, te se veselimo novim državnim medaljama.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI