KUTJEVO: „Grozdićev vrt“ poprima svoj završni izgled

DV Grozdić
(FOTO: kutjevacki.hr)

25.8.2023. | 10:35 | kutjevački.hr
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 1699

Iako je tijekom ljetnih mjeseci u Dječjem vrtiću Grozdić zbog godišnjih odmora nešto manji broj djece i djelatnica u odnosu na ostatak pedagoške godine, radovi u Grozdićevom vrtu odvijali su se bez većih poteškoća pa s ponosom možemo reći kako vrt malo po malo poprima svoj završni izgled.

Zahvaljujući svakodnevnoj brizi i zalijevanju mališani već nekoliko tjedana uživaju u plodovima iz svojega vrta – blitvu i zelenu salatu kušali su već nekoliko puta, a prošlog su tjedna odradili i branje metvice.
Osim „slatkih“ poslova ubiranja plodova svog marljivog rada, mališani su s odgojiteljicama odradili i nešto „zahtjevniji“ posao plijevljenja vrta, ali ni to im nije predstavljalo preveliki problem.
Ovih dana u Grozdićev vrt postavljene su i dvije vrtne garniture za djecu, kao i kante za odvajanje otpada. Preostaje još samo tek nekoliko završnih radova, a kako se projekt službeno bliži svome kraju, sljedećeg će tjedna u vrtiću simbolično obilježiti otvorenje vrta.

izvor: kutjevacki.hr

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI