KUTJEVO: „Grozdićev vrt“ poprima svoj završni izgled

DV Grozdić
(FOTO: kutjevacki.hr)

25.8.2023. | 10:35 | kutjevački.hr
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 1501

Iako je tijekom ljetnih mjeseci u Dječjem vrtiću Grozdić zbog godišnjih odmora nešto manji broj djece i djelatnica u odnosu na ostatak pedagoške godine, radovi u Grozdićevom vrtu odvijali su se bez većih poteškoća pa s ponosom možemo reći kako vrt malo po malo poprima svoj završni izgled.

Zahvaljujući svakodnevnoj brizi i zalijevanju mališani već nekoliko tjedana uživaju u plodovima iz svojega vrta – blitvu i zelenu salatu kušali su već nekoliko puta, a prošlog su tjedna odradili i branje metvice.
Osim „slatkih“ poslova ubiranja plodova svog marljivog rada, mališani su s odgojiteljicama odradili i nešto „zahtjevniji“ posao plijevljenja vrta, ali ni to im nije predstavljalo preveliki problem.
Ovih dana u Grozdićev vrt postavljene su i dvije vrtne garniture za djecu, kao i kante za odvajanje otpada. Preostaje još samo tek nekoliko završnih radova, a kako se projekt službeno bliži svome kraju, sljedećeg će tjedna u vrtiću simbolično obilježiti otvorenje vrta.

izvor: kutjevacki.hr

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI