Kuglači Novih nada odigrali tri utakmice na završnim mini pripremama u Brčkom

KK Nove nade
(FOTO: sport-pozega.hr)

13.9.2023. | 12:02 | sport-pozega.hr
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 1062

Čitatelji ocijenili:

5

Kuglači požeškihNovih Nadaod petka do nedjelje bili su na trodnevnim mini pripremama uBrčkomgdje su imali zavšne provjere pred početak nove sezone1. Hrvatske kuglačke lige - Sjever.

Nove nade odradile su zadnji vikend priprema uBrčkomna novootvorenoj kuglaniArena Bakarnigdje su odigrali tri prijateljska ogleda sa ekipama iz1. lige Bosne i Hercegovine.

U petak, 08. rujna, za protivnika su imali domaću ekipuKK Rad (Brčko)koju su pobijedili s uvjerljivih 2:6.


Drugi protivnik, u subotu, 09. rujna im je bila ekipaKK Zrinski (Ljubače)koja je bila bolja od Požežana i slavila rezultatom 6:2. U posljednjem susretu, u nedjelju, 10. rujna Nade su ponovno pobijedile i toSloboduizTuzlerezultatom5:3.

Ovim završnim pripremnim ciklusom požeški kuglači su pokazali da su spremni za novo prvenstvo i kvalitetno posloženi bez obzira što su znatno podmlađeniigračima iz mlađih uzrasta vlastite škole kuglanja. Treba istaćiodlične partijeDarka Zovkana ovim pripremama koji je rezultatom od691 oborena čunjavisoko podignuo rekordo kuglane u Brčkom.

Dobro popunjene tribine Arene Bakarni mogle su proteklog vikenda uživati ukuglačkim majstorijama.U 1. kolu požeški klub će u subotu, 16. rujna s početkom u 15,00 sati gostovati kodKK Bjelovarkoji je i glavni favorit za naslov prvaka u novoj sezoni.

Prvu utakmicu u novoj sezoni na svojoj kuglani Nove nade će odigrati u subotu, 23. rujna (17,00 sati) kada će u sklopu 2. kola ugostitiPakrac - Papuk.

izvor: sport-pozega.hr


VIŠE NA TEMU:
SPORT
KUGLANJE
NOVE NADE
POŽEGA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI