Kps Vallis Aurea Požega na IPSC Proljetnom turniru u Osijeku

FOTO: R.M.

25.3.2024. | 11:37 | R.M.
Pregleda: 864

Tradicionalnim Proljetnim turnirom "Pampasovci" su otvorili hrvatsku IPSC sezonu 2024. Tijekom dva dana natjecanja nastupio je čak 61 strijelac iz Hrvatske i okolnih zemalja, a upravo ovim natjecanjem proširili smo i našu natjecateljsku, ali i sudačku IPSC obitelj. Naime, u okviru Proljetnog turnira održan je i sudački seminar kojem je nazočilo 35 sudionika, od kojih su neki ušli u sudačke vode, a drugi su obnovili znanja. Luka Obradović i Robert Međugorac su prvi sudci praktičnog streljaštva (IPSC) iz našeg kluba Vallis Aurea Požega.U sklopu natjecanja održan je i Sigurnosni ispit koji je uspješno položio i naš član Tomislav Raguž, kojem ovim putem čestitamo. Od sada Tomislav se može natjecati na svim razinama IPSC sporta. Drago nam je da se naš tim stalno širi sjajnim sportašima i ljudima.


Svi naši članovi su odradili i Proljetni turnir, a treba istaknuti jako dobro 10 mjesto u najbrojnijoj diviziji produkcija Luke Obradovića i dvije medalje Roberta Međugorca. Srebro u diviziji Produkciji optik seniori i bronca u Produkciji optik ukupno.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI