KPS Vallis Aurea na državnom prvenstvu u praktičnom streljaštvu

KPS Vallis Aurea
(FOTO: Mateja Proučil)

28.8.2023. | 11:57 | Robert Međugorac
Pregleda: 2591

Ovaj vikend, 26 i 27.8. 2023. na streljani Pampas u Osijeku održano je državno prvenstvo u praktičnom streljaštvu. Klub praktičnog streljaštva Vallis Aurea iz Požege nastupio je s četiri natjecatelja, od kojih je trojici ovo prvi nastup na državnom prvenstvu.

Za KPS Vallis Aurea Požega pucali su Krešimir Matoš, Josip Petrić, Stanko Dragičević i Luka Obradović. Svi su se natjecali u najbrojnijoj kategoriji produkcija. Ukupno je bilo preko 80 natjecatelja, a u kategoriji produkcija, natjecalo se 50 natjecatelja i natjecateljica.
"Naši strijelci ostvarili su slijedeće plasmane:


Luka Obradović odlično 17 mjesto,
Krešo Matoš, s najbolje otpucanim natjecanjem do sada, 33 mjesto,
Josip Petrić , dobro pucanje na prvom državnom i 41 mjesto; i
Stanko Dragičević, opreznim pristupom i problemima sa zastojima do 49 mjesta.

Puno je prostora za napredak i kad, otvaranjem streljane, popravimo uvjete treninga, rezultat će biti puno bolji.Ja se zbog ozljede nisam natjecao ove godine, ali uskoro se vraćam treninzima i natjecanjima. Na kraju se želim zahvaliti organizatorima iz Osijeka jer su napravili deset zahtjevnih i zanimljivih stageva u stvarno vrućem tjednu, našim strijelcima jer su izdržali pucati 6 sati po visokim temperaturama i Mateji Proučil na odličnim slikama. Sezona još nije gotova, treninzi i natjecanja se nastavljaju", rekao je Robert Međugorac.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI