Koordinacija udruga UHDRR i UHVDDR grada Kutjeva

18.3.2023. | 10:36

Mirko Cenbauer

Pregleda: 480

FOTO: Mirko Cenbauer

18.3.2023. | 10:36 | Mirko Cenbauer
Pregleda: 480

Preksinoć 16. ožujka od 18:30 sati održan je sastanak koordinacije UDRUGA proizašle iz domovinskog rata sa dnevnim redom pod broj 1. pitanja vezana uz braniteljsku populaciju i stradalnike Domovinskog rata, pod točkom broj 2. pripreme za obilježavanje DANA BRANITELJA Grada Kutjeva s datumom 17.6.



Dan branitelja Grada Kutjeva obilježilo bi se sa MIMOHODOM svih pripadnika ratnih postrojbi s kretanjem od Trga graševine do školskog igrališta na kojem bi sudjelovali i učenici osnovne škole Zdenka Turkovića a na čelu bi bio ZASTAVNI VOD koji bi pratili taktovi LIMENE GLAZBE KUTJEVA. Očekuje se veliki broj posjetitelja iz Kutjeva i šire okoline a događaju će nazočiti visoki dužnosnici i pripadnici oružanih snaga RH. Nakon programa i govora gostiju slijedi zajednički ručak svih posjetitelja na kojem će biti VOJNIČKI GRAH.




Sastanci KOORDINACIJE Udruga nastavljaju i dalje s radom kako bi se što kvalitetnije organizirala ova prva proslava DANA BRANITELJA Grada Kutjeva.

Ispred KOORDINACIJE UDRUGA "UHDDR - a i UHVDDR-a Grada Kutjeva za javnost izvijestio Mirko Cenbauer, tajnik dragovoljaca Grada Kutjeva.



Predsjednik: Ivan Vukas (UHDDR)
Dopredsjednik: Stjepan Vardić (UHDDR)
Tajnik: Mirko Cenbauer (UHDDR)
Predsjednik: Damir Razumović (UHVDDR)
Dopredsjednik: Branko Vido (UHVDDR)
Tajnik: Mario Bošnjak (UHVDDR)



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI