Kickboxing klub Borac Požega otvorio novu dvoranu

Nova dvorana KK Borac
(FOTO: Ustupljene fotografije)

7.9.2023. | 10:57 | Matej Babić
Pregleda: 1915

Čitatelji ocijenili:

5

Rastući interes za kickboxing-om u Požegi, kao i vrhunski natjecateljski rezultati protekle sezone dali su nam motivaciju za otvaranjem još jednog prostora za vježbu.Nova dvorana nalazi se također u centru grada, na adresi Vjekoslava Babukića 19, a primarno je namijenjena mlađim uzrastima i natjecateljima, ali i svim članovima kluba. Prilagođena je posebno za potrebe kickboxing-a, što će natjecateljskom timu omogućiti znatno brži razvoj, napredak i rezultatski uspjeh. Za mlađe uzraste zadužen je trener 2.DAN Matej Babić, mag.cin., apsolvent doktorskog studija, aktuelni viceprvak Europe u Full Contact-u, te Hrvatske u Full Contact-u i ITF taekwondo-u.

"Pristup je prije svega profesionalan te kvalitetno osmišljen pedagoški i metodički. Radi se po WAKO natjecateljskom programu, s naglaskom na cijelokupan razvoj tjelesnih i psiholoških sposobnosti. Mlađim uzrastima su prilagođene "light-contact" discipline gdje se ne udara punom snagom, već je naglasak na brzini, spretnosti i preciznosti. Također, dobro su zaštićeni kacigama s vizirima, rukavicama, štitnicima na rukama i nogama što minimizira mogućnost bilo kakve ozljede.U ponedjeljak smo krenuli sa treninzima svih grupa, pa su tako "klinci" po prvi puta ušli u našu kickboxing priču. U novootvorenoj dvorani za sada je raspored:

Djeca (5-8 godina) 18:00h ponedjeljak/srijeda/petak

Mlađi kadeti (8-12 godina) 19:00h ponedjeljak/srijeda/petak

Upisi su u tijeku, javiti se treneru Mateju na broj 0993317595, ili jednostavno doći na trening. U grupi Djeca ostalo je još mjesta, dok su Mlađi kadeti već skoro popunjeni. Broj je ograničen na 10 djece po grupi kako bismo održali visoku razinu i individualizirani pristup tijekom trenažnih procesa. Nastavili smo i sa standardnim grupama u SD Tomislav Pirc 1.kat, u terminima 20:30hponedjeljkom, srijedom I petkom, gdje su dobrodošli svi od +13 godina, broj nije ograničen, također upisi su u tijeku."

VIŠE NA TEMU:
POŽEGA
SPORT
KICK BOX
DVORANA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI