Kickboxing klub Borac Požega otvara nove grupe za djecu, upisi u tijeku!

FOTO: 034 portal

29.8.2023. | 11:45 | 034portal
Pregleda: 1164

S obzirom na uspjeh protekle sezone, gdje nam se tada najmlađi član okitio svjetskim naslovom prvaka, od ove jeseni otvaramo dvije nove grupe u novoj dvorani. Kao punopravni članovi internacionalne federacije, koristimo WAKO natjecateljski pristup prilagođen svim uzrastima.

Bitno je naglasiti da su djeci do 15-te godine po WAKO-u zabranjene discipline s punom snagom kao što je zabranjen i knockout. Međutim te light contact discipline koje radimo s mlađim uzrastima su izvrsna priprema za daljnju borilačku karijeru, te jako dobro razvijaju sve karakteristike sportaša, psihološke i fiziološke. Djeca rade sa posebnom zaštitnom opremom kao što su viziri na kacigama, štitnici za ruke, stopala, potkoljenice, itd.
Detaljno složen program škole kickboxing-a, uz natjecanja i sustav gradiranja pomoću pojaseva omogućiti će djeci od najranije dobi vrhunsku pripremu za kickboxing, druge sportove ali i životne izazove. Klub smo gdje se cijeni prvenstveno rad, trud, motiviranost i to su ključne stavke za uspjeh, kako u kickboxing-u tako u svemu. Pristup je prije svega profesionalan, pedagoški s posebnim naglaskom na odgovornost i poštovanje prema sebi samome, suborcima, trenerima, roditeljima, protivnicima... Treninzi za mlađe uzraste podijeljeni su u dvije grupe: 1.) djeca 5-8 godina; te 2.) mlađi kadeti 8-12 godina. Grupe imaju ograničen broj polaznika (10 po grupi) jer nam je u cilju održati visoku učinkovitost treninga individualiziranim pristupom djeci.


Treninzi kreću 4.9.2023. u novoj dvorani na adresi Vjekoslava Babukića 19, Požega. Termini su ponedjeljkom, srijedom i petkom, grupa djece 18:00h-19:00h i grupa mlađih kadeta 19:00h-20:00h. Treninzi su pod vodstvom Mateja Babića, inače nositelja crnog pojasa 2.DAN, viceprvaka Hrvatske (x2) i Europe u Full Contact-u, magistra i apsolventa doktorskog studija kinezologije. Također, 4.9.2023. nastavljamo i sa standardnom grupom u SD Tomislav Pirc ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20:30h za sve rekreativce i natjecatelje od +13 godina.

Javite se i rezervirajte djetetu mjesto na vrijeme, upisi su u tijeku! Trener Matej- 0993317595

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI