Kickboxing klub Borac Požega: Ivona Novak osvojila zlato na Europskom kupu u Sarajevu

FOTO: KK Borac

9.5.2023. | 09:05 | KK Borac
Pregleda: 1224

Dana 6. i 7. svibnja u Sarajevu se po prvi puta održao Europski kup, nastupilo je +700 natjecatelja iz 110 timova i 15 zemalja. KBK Borac nastupio je pod vodstvom trenera Ivana Josipovića i Josipa Jurića sa našim timom starijih kadeta, Ivona Novak u disciplini OC KL BEG -65kg, Glieb Starovoitov u OC KL -42kg te Ivano Đevlan OC KL -69kg. Prva je u subotu nastupila Ivona, koja se u polufinalu borila sa Izraelkom te ju bez problema pobjeđuje.Uslijedilo je finale gdje također dolazi na drugu Izraelku te ponovo pobjeđuje i tako sa dvije pobjede osvaja zlato i pehar! Drugi nastupa Ivano kojeg zbog ozljede podijeljenom odlukom sudaca zaustavlja "stari poznanik" s prijašnjih turnira, te se Ivano ovaj put morao zadovoljiti broncom.

Međutim, Ivanu je ovo druga bronca na Europskom kupu u ovoj sezoni! Treći nastupa Glieb, kojeg su čekale čak 4 borbe do zlata. U prvom kolu pobjeđuje Makedonca, dok u 2. kolu ponovno pobjeđuje Slovaka koji je 14. rangirani na WAKO ljestvici. U polufinalu zatim pobjeđuje Bugara koji je 1. rangirani u LC i 5. Rangirani u KL! Nažalost u finalu se susreće s domaćim borcem koji je imao puno lakši ždrijeb i manje borbi te Glieb na kraju s tri pobjede tako osvaja srebro.

Moramo naglasiti da je ovo prvo osvojeno zlato i pehar na Europskom kupu za naš klub, te smo tako ove sezone osvojili Svjetski i Europski kup! Kvalitetan rad, upornost i talent dolaze do punog izražaja! Nastavljamo istim tempom, čeka nas još nekoliko jakih turnira do ljeta. Svi zainteresirani su dobrodošli, kako rekreativci tako i mladi zainteresirani za natjecateljski dio.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI