KBK Borac Požega: Starovoitov 3. rangirani na Svjetskoj rang ljestvici!

FOTO: 034 portal

29.5.2023. | 16:14 | 034
Pregleda: 1481

Izvrsne vijesti stižu iz Kickboxing kluba Borac Požega, nakon posljednjeg ažuriranja bodova Glieb Starovoitov se na WAKO ljestvici sa 10. mjesta popeo na vrlo visoko 3. mjesto, ušavši tako u TOP 3 borca Svijeta u svojoj kategoriji!Stvar je time ozbiljnija što Glieb još uvijek nema nastupa za reprezentaciju a najviše je rangiran. Naime, uneseni su podatci iz Sarajeva, gdje je Glieb na Europskom kupu upisao 3 pobjede te sa Svjetskog kupa u Turskoj gdje nismo ni nastupili. Podsjećamo, riječ je o mladom i nadarenom Ukrajincu, koji je od početka rata u Požegi sa svojom obitelji, a ovo mu je prva sezona pod okriljem Borca iz Požege. Trenutno ima upisanih 13 pobjeda za naš klub. Čeka nas još Svjetski kup u Budimpešti za kraj sezone, gdje imamo šanse za preuzimanjem vodstva na WAKO ljestvici!

Prema našim saznanjima, riječ je o najznačajnijem rezultatu borilačkog sporta u Požegi do sada! Ovo je također sjajna uvertira za sljedeću sezonu, jer na jesen otvaramo 2 grupe mlađih uzrasta, u planu su djeca (4-7 godina) i mlađi kadeti (8-12 godina). Glieb pokazuje koliko se rad i trud isplate, te kao najmlađi i najuspješniji član kluba već ispisuje povijest Požeškog i Hrvatskog sporta.U četvrtak i petak sudjelujemo na Danima otvorenih vrata udruga, gdje ćemo biti dostupni za sva pitanja i sugestije, a primamo i rezervacije za grupe na jesen koje će radi osiguranja kvalitete biti brojčano ograničene. Imati ćete priliku upoznati Glieba, našeg osvajača Svjetskog kupa, i vjerujemo budućeg Svjetskog prvaka!Treninzi: ponedjeljak/srijeda/petak od 20:30h

Lokacija: SD Tomislav Pirc, 1. kat

Kontakt: 0993317595; Insta: boracpzSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI