Nakon hakerskog napada, HAK-ova stranica opet u funkciji

Kakav sretnik?! Netko iz Hrvatska od sinoć je bogatiji za 1.834.913 eura
(FOTO: revijahak.hr)

11.6.2023. | 11:11 | dnevnik.hr
IZVOR: dnevnik.hr
Pregleda: 1030

Nakon gotovo pet dana od hakerskog napada, HAK je izvijestio javnost kako su njihove mrežne stranicehak.hropet dostupne korisnicima.

"Trenutno je na njima vidljiva velika većina ranijeg sadržaja, uključujući i aktualne prikaze kamera s naših prometnica, trajektnih pristaništa i graničnih prijelaza.

Uz mrežne stranice hak.hr, dostupna je i Interaktivna karta HAK-a namap.hak.hrte je u funkciju vraćena većina funkcionalnosti iza HAK-ovebesplatne mobilne aplikacije za iOS i Android", priopćio je HAK.


Njihovi stručnjaci trenutno rade na uspostavljanjupune funkcionalnosti mrežnih uslugaHAK-a.


U međuvremenu, informacije o stanju u cestovnom prometu kao dosad tijekom tjedna, i nadalje se nastavljaju pružati vozačima putem javljanja izvjestitelja Hrvatskog autokluba u Drugi program Hrvatskog radija, te na svim drugim uobičajenim partnerskim radio postajama – slanjem audio ili tekstualnih izvješća.

"Do daljnjeg ih povremeno objavljujemo i na našim Facebook stranicama (https://www.facebook.com/hak1987/) i na našem mrežnom portaluhttps://revijahak.hr/kako bi i tim putem bile dostupne krajnjim korisnicima.

ʼʼO novostima ćemo nastaviti informirati javnost putem svih dostupnih komunikacijskih platformi, a u međuvremenu molimo za još malo strpljenja i zahvaljujemo na iskazanoj podršci i razumijevanju", zaključili su.

(IZVOR: www.dnevnik.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI