Kajkić: Jezivo svjedočanstvo o brutalnim muljažama iza kojih stoji država

FOTO: YouTube Screenshot

9.4.2024. | 13:02 | Redakcija 034
Pregleda: 3869

Jučer je na Podcastu Velebit gostovao Nikola Kajkić, nekadašnji policijski istražitelj, a koji je istraživao strašne ratne zločine u predmetu Ovčara.

Kajkić je zaslužan za nedavno pronalaženje masovne grobnice, a gdje su pronađeni posmrtni ostaci 12 žrtava Domovinskog rata. Završio je dva fakulteta, ima položen pravosudni ispit, 8 godina bio je predsjednik Nacionalnog sindikata policije MUP u RH, 2007. i 2009. godine, nagrađen nagradama ponos Hrvatske, maloljetni je dragovoljac Domovinskog rata, napisao je dvije knjige Policija u obrani Vukovara, i Prevencija nasilja u obitelji, autor je i scenarist dokumentarnog filma Ovčara neispričana priča, da bi za sav svoj rad od Republike Hrvatske bio SUSPENDIRAN, uz obrazloženje:”zbog teške povrede službene dužnosti”.

Preciznije zbog čega je dobio suspenziju je “falsificiranje zabilješke”, nešto što niti je isprava, niti se može falsificirati, dakle, riječ je o zapažanju ili crtici iz istrage, toku misli i slično, pa tako ispada da je Kajkić falsificirao vlastite misli koje je prenio na papir, za što je dobio, kako smo već i rekli, suspenziju.


U intrigantnom gostovanju Kajkić je javnosti otkrio i prezentirao niz kriminalnih radnji, a koje su se događale posljednjih godina uz posrednu ili neposrednu zaštitu predsjednika HDZ-a i tehničkog predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića. Kajkić tako iznosi do sada brojne nepoznate afere Plenkovićevih osoba od povjerenja poput Tene Mišetić, Davora Božinovića, a spominje i krađu povjerljivih dokumenata od strane današnjeg predsjednika Ustavnog suda Miroslava Šeparovića dok je bio predsjednik HIS-a, postojanje snimka počinjenja zločina na Ovčari, i tako dalje.


Inače, Nikola Kajkić kandidat je za Hrvatski sabor MOST-a i Suverenista u našoj izbornoj jedinici, a nalazi se na posljednjem, 14. mjestu.

Cijeli intervju možete pogledati OVDJE.

Ispod članka nalazi se anketa s pitanjem:"Smatrate li da bi Nikola Kajkić bio dobar saborski zastupnik?"


ANKETA
Smatrate li da bi Nikola Kajkić bio dobar saborski zastupnik?
Kliknite na jedan od ponuđenih odgovora.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI