Judaši iz Judo kluba Slavonac s prvenstva Hrvatske vraćaju se s broncama u rukama

4.10.2021. | 10:37

034portal

Pregleda: 2301

VEZANO

Judo klub Slavonac osvojio pet medalja u Bijeljini
JK Jigoro u Hrvatsku sa međunarodnog natjecanja u BIH donio 4 medalje
Judo klub Slavonac osvojio čak sedam medalja na međunarodnom natjecanju u Prnjavoru
Judo klub JIGORO sa međunarodnog natjecanja u Prnjavoru kući se vraća sa čak četiri medalje
JK Judokan donio 4 medalje s međunarodnog turnira
Judaši JK Slavonac odlični na turniru u Velikoj Gorici
JK Slavonac uspješan u Rumunjskoj: Iva Čančar, Ivona Švajda i Lana Knaus vratile se sa zlatom
Judo klub JIGORO na natjecanju u Osijeku osvojio čak 5 zlatnih, 1 srebrnu i 5 brončanih medalja
Judo klub „JIGORO“ s međunarodnog natjecanja iz Vinkovca vratio se s čak 10 medalja
KUĆI SE VRATILE S MEDALJAMA: Cure iz judo kluba „JIGORO“ predstavile Hrvatsku na međunarodnom judo natjecanju u Sloveniji


(FOTO: JK SLAVONAC)

4.10.2021. | 10:37 | 034portal
Pregleda: 2301

Ovog vikenda u Zagrebu je održano prvenstvo Hrvatske za djecu na kojemu se natjecalo 256 judaša iz 44 judo kluba. Troje judaša judo kluba Slavonac po prvi puta je krenulo u borbu za jednu od državnih medalja i prije svega im treba čestitati na hrabrosti jer nije mala stvar doći na državno natjecanje  znajući da protekle dvije godine zbog nemogućnosti organiziranja turnira nisi niti jednog od njih susreo kako bi odmjerili snage.Bez obzira na okolnosti judaši su odradili odlične borbe i osvojili prve državne medalje za svoj klub. Lana Knaus, koja se borila u kategoriji do 57 kg, osvojila je brončanu medalju i time dokazala kako se njen višegodišnji trud i napor isplatio, te je kolekciji medalja s turnira dodala i prvu s državnog prvenstva.


U kategoriji dječaka do 50 kg borio se Matej Kukić koji je prvo judo zahvate počeo učiti kad i Lana, ta nakon odlično odrađenih borbi na ovom prvenstvu, također osvojio brončanu medalju i povećao brojčano stanje svojih odličja. Tena Trtanj , koja je od troje judaša najkraće u ovom sportu, ali nimalo manje borbena, ovaj put je zaustavljena u prvom krugu natjecanja što ne umanjuje njen doprinos klubu na ovom prvenstvu.Velika zahvala gospođi Blaženki Markota, trenerici judo kluba Olimp iz Vinkovaca koja je zauzela trenersku poziciju i bila podrška judašima na ovom prvenstvu, te zamijenila trenera Roberta Garca koji je u tim trenutcima „uplovljavao u bračnu luku“, ali u mislima stalno bio uz svoje judaše.

Također zahvala ide i Ivanu Kukiću koji je bio pratnja i podrška djeci, te  djeci stalna veza s trenerom. Kako bi svima taj dan ostao u još dubljem sjećanju troje natjecatelja je nakon prvenstva odlučilo iznenaditi trenera svojim ulaskom u salu i velikim naklonom kao znakom zahvalnosti za sve što je trener uložio u njih.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Treba li Grad Požega graditi POS stanove?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI