NASLOVNACRNA

12.2.2019. 13:22 | Mladen Mirković PREGLEDA: 3600

Prometna problematika

U ponedjeljak, 11. veljače 2019., oko 11 sati, u Požegi, u ulici Republike Hrvatske 71-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka zbog nepropisnog skretanja udario je u parkirani osobni automobil marke „BMW“, vlasništvo 54-godišnjakinja i napustio mjesto događaja, a da oštećenom nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. On je naknadno pronađen i bit će mu izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog skretanja i napuštanja mjesta događaja.

Istoga dana, oko 15.10 sati, u mjestu Novi Mihaljevci, 20-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine u zavoju vozilom je prešao u suprotni prometni trak i udario u osobni automobil „Mazda“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 41-godišnjakinja, nakon čega je osobni automobilom sletio s kolnika i udario u ogradu u vlasništvu 55-godišnjaka. Njemu će biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom.


Također u ponedjeljak, oko 17 sati u mjestu Antunovac, nepoznati vozač je osobnim automobilom marke „Renault“ bez registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine u zavoju vozilom sletio s kolnika i udario u ogradu u vlasništvu 54-godišnjakinje i napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem. Pozivamo građane ukoliko imaju korisnih informacija o ovom događaju kao i ranije evidentiranim gdje počinitelji nisu pronađeni da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.
Tagovi: policija, izvješće