Jučer prometna nesreća kod Bertelovaca, lakše ozlijeđeno dijete i odrasla osoba

Policija
(FOTO: PU PSŽ)

2.11.2023. | 08:36 | PU PSŽ
Pregleda: 2193

U srijedu 1. studenoga 203. oko 17.05 sati na raskrižju D-51 kod skretanja za mjesto Bertelovci, 26-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja nije propustila sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska te je tom prilikom na prednji dio vozila kojim je upravljala udario 64-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom i koji je u trenutku nesreće preko puno crte pretjecao nepoznato vozilo.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni putnici starosti četiri i 32 godine koji su se nalazili u vozilu kojim je upravljao 64-godišnjak i kojemu je uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok protiv 26-godišnje vozačice slijedi prekršajni nalog.

Požar u Pleternici


U srijedu 1. studenoga 2023. dovršen je očevid požara na kući u Pleternici kao i kriminalističko istraživanje te je utvrđeno da je dana 31. listopada oko 13 sati, 23-godišnjak zapalio daske u dvorišnoj prostoriji koja se nalazi uz zid obiteljske kuće i napustio mjesto događaja.


Tom prilikom došlo je do širenja požara kroz otvor na krovište navedene kuće i na strop jedne prostorije.

Materijalna šteta se procjenjuje na oko 1.500,00 eura, a protiv 23-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI