Josipa, povratnica iz Njemačke, otvorila salon za njegu kućnih ljubimaca

Pet care salon u Pleternici
(FOTO: Poduzetnički centar Pleternica)

15.6.2024. | 09:53 | Pdouzetnički centar Pleternica
IZVOR: pcpl.hr
Pregleda: 5174

Još jednu lijepu priču piše Josipa Podobnik, mlada pleternička poduzetnica koja se nakon pet godina života i rada u Njemačkoj vratila u rodnu Pleternicu i otvorila salon za njegu kućnih ljubimaca ʼPet careʼ prije tri mjeseca.

-Radila sam pet godina u Njemačkoj a onda sam se odlučila vratiti, trebala mi je promjena. Obožavam životinje i to je razlog zbog čega sam otvorila ovaj salon.-izjavila je Josipa.
Nakon što se odlučila vratiti iz Njemačke, Josipa je odlučila preko Zavoda za zapošljavanje uzeti državnu potporu i uz zajedničku početnu suradnju s Poduzetničkim centrom Pleternica ostvariti svoj plan.


Josipa kućnim ljubimcima pruža usluge šišanja i kupanja, rezanja noktiju, šišanja ušiju, trimanja i aromaterapije.-Oduvijek jako volim životinje jer u obitelji imamo i pse i mačke, a željela sam raditi nešto što me ispunjava jer smatram da svi trebaju raditi ono što vole, a ja to volim i uživam u tome.-zaključila je Josipa.

Svi zainteresirani najprije trebaju dogovoriti svoj termin, a to mogu učiniti putem broja 099 – 7469 – 586, maila [email protected] ili preko facebook stranice Pet Care. Salon se nalazi na adresi Orljavska 1a.

IZVOR: PCPL.HR


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI