JK Slavonac briljirao na vrlo jakom turniru u Mostaru

JK Slavonac
(FOTO: Ustupljene fotografije)

7.11.2023. | 08:54 | Robert Garc
Pregleda: 1351

Ovoga vikenda judaši judo kluba Slavonac nastupili su na jednom na najjačih turnira u ovom dijelu Europe u Mostaru pod nazivom „Borsa open“. O tome koliko je turnir bio jak govori činjenica da je nastupilo 1100 natjecatelja iz 27 država i 3 kontinenta.Prvi dan natjecanja u subotu 4.11. Bruno Bluhai Filip Šutić nastupili su u uzrastu dječaka do 11 godina u kategoriji do 34 kilograma, najbrojnijoj kategoriji koja je brojila 31 judaša. Bruno Bluha sa 5 fantastičnih pobjeda osvaja zlatnu medalju, dok je Filip Šutić sa 5 pobjeda i porazom osvojio brončanu medalju.

O tome koliko su odlično odradili borbe govori činjenica da su redom padali predstavnici Bosne i Hercegovine, Poljske, Ukrajine, Crne Gore i Turske. U istom uzrastu u konkurenciji djevojčica do 40 kilograma nastupila je i Ema Blagojević koja je sa 3 pobjede i porazom došla u borbu za brončanu medalju sa predstavnicom Turske no na žalost gubi borbu i turnir završava na 5 mjestu. Odličan rezultat za Emu koja od cijele konkurencije trenira barem godinu dana manje nego ostali.Drugi dana natjecanja u uzrastu do 15 godina predstavljala nas je Lana Knaus u kategoriji do 57 kilograma. Lana je nakon 3 pobjede i poraza došla u borbu za brončanu medalju sa vrlo dobrom predstavnicom Grčke no Lana je pokazala zašto je državna prvakinja i vrlo brzo pobjeđuje borbu i osvaja brončanu medalju. Zadovoljni smo odrađenim borbama i postignutim rezultatima jer na ovako jakom natjecanju doći sa 4 judaša i osvojiti 3 medalje je dokaz da u klubu imamo odlične judaše koji iz vikenda u vikend odlaze na natjecanja i pokazuju kvalitetu.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI