Jedan vozač pod utjecajem alkohola ugrožavao promet, a drugi skrivio prometnu nesreću

Arhivska fotografija
(FOTO: A. Lužanac)

11.2.2024. | 10:16 | PU PSŽ
Pregleda: 1183

U subotu 10. veljača 2024. oko 23.40 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 45-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,64 promila upravljao teretnim automobilom.

Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 45-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću


U subotu 10. veljače 2024. oko 17.50 sati u mjestu Badljevina na Trgu dr. Franje Tuđmana na parkiralištu, 52-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, kretao se vožnjom unazad da se nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu te je udario zadnjim dijelom vozila u prednji desni dio osobnog automobila kojeg je prethodno parkirao 39-godišnjak. Nakon udara 52-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga naknadno pronašli policijski službenici i ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena prisutnost alkohola od 1,60 promila.


Protiv 52-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI