Izvrstan uspjeh učenica trenkovačke škole na Regionalnom sudoku natjecanju

Sudoku natjecanje
(FOTO: Monika Idlbek)

30.11.2023. | 18:25 | Monika Idlbek
Pregleda: 2222

Učenice Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Trenkovo ostvarile su izvrstan uspjeh na Regionalnom sudoku natjecanju koje se održalo 25.11.2023. u Gimnaziji Požega.

Na Regionalno sudoku natjecanje plasirale su se učenice Zara Šubara, Valeria Devčić, Petra Šubara i Karla Grgić.

Učenica 4. razreda Zara Šubara osvojila je 14. mjesto u konkurenciji učenika nižih razreda iz pet slavonskih županija. Zarina mentorica učiteljica je Vesna Dundović Antolić.


Učenica 8. razreda Karla Grgić osvojila je 1. mjesto, a učenica 7. razreda Petra Šubara 2. mjesto te su dobile poziv na Državno sudoku natjecanje koje će biti sredinom prosinca u Vodicama.


Natjecanje u sudoku sve je popularnije među učenicima osnovne i srednje škole. Na školskom natjecanju u Slavoniji u kategoriji učenika 1. – 4. razreda sudjelovalo je preko 350 učenika, a u kategoriji 5. – 8. razreda 570 učenika iz pet slavonskih županija.

Karli je ovo treće državno sudoku natjecanje, a prije dvije godine bila je jedina predstavnica Požeško-slavonske županije. Mentorica Karli i Petri je učiteljica matematike Monika Idlbek. Djevojkama želimo puno uspjeha i sreće u idućim natjecanjima!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI