Izvještajna skupština DVD-a Gornji Emovci

FOTO: M.M.

11.2.2018. | 19:55 | Mladen Mirković
Pregleda: 3596

Sinoć je održana godišnja izvještajna skupština DVD-a Gornji Emovci na kojoj je prisustvovao 31 član od 54 uz goste dogradonačelnika Ferdinanda Trohu, predstavnika Vatrogasne zajednice Grada Požege Dragu Adžića, zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe i zapovjednika Vatrogasne zajednice Grada Požege Zdenka Mautnera te predstavnike DVD-a Požega, Grabarje, Biškupci, Alilovci, Zakorenje, Orljavac i Jakšić.


"DVD Gornji Emovci u 2017. godini na svu sreću nisu imali vatrogasnih intervencija već su bili na raspolaganju i pomoći sumještanima u dovozu pitke vode tijekom ljetnih mjeseci, išli su na ispomoć u pogledu osiguranja raznih manifestacija, sudjelovali su u vatrogasnim natjecanjima, odrađivali vježbe te intenzivno radili na usavršavanju vatrogasne mladeži DVD-a Gornji Emovci koji su nastupili na natjecanju Centar Požega i osvojili prvo mjesto, a potom na Županijskom vatrogasnom natjecanju u Velikoj gdje su od 21 ekipe osvojili drugo mjesto. 
Uz malo volje, strpljenja, truda i odricanja ovo društvo ima budućnost za nastaviti s humanim djelovanjem i dobrovoljnim radom.Prošle godine uspjeli smo pokrenuti priključenje kanalizacije te vode u objekt odnosno u Vatrogasni dom te se nadamo kako ćemo u ovoj godini i završiti radove kako bi imali sanitarni čvor i vodu." - rekao je predsjednik DVD-a Gornji Emovci Tomislav VlahovićNakon izvješća i usvajanja svega iznesenoga članovi su jednoglasno prihvatili izvješće te su se nakon toga obratili gosti. 

"Bivši predsjednik DVD-a Gornji Emovci Ivan Vlahović koji je odradio dva mandata pohvalio je rad samog društva, rad na mladeži te naglasio kako u Gradu Požegi su samo dva DVD-a to su Požega i Gornji Emovci za razliku od drugih općina i gradova te je apelirao na zajedništvo i maksimalnu pomoć kako u novčanom pogledu tako i u društvenom kako bi se funkcionalnost, opremljenost i efikasnost društava poboljšala i unaprijedila na dobrobit svih." - poručio je Ivan VlahovićČestitam vam na svim postignućima s kojima se možete i trebate ponositi, pogotovo s vatrogasnom mladeži.

Zahvaljujem vam na svemu onomu što činite za društveni život i sigurnost našeg Grada i vašeg mjesta, a Grad Požega s ponosom promatra aktivnosti svojih vatrogasaca pa tako i aktivnosti vašeg DVD-a.Sami ste rekli da će te nastojati i u budućnosti duh dobrovoljnog rada, vatrogastva njegovati i vi to svjedočite kroz vašu mladež.

U 2018. godini želim vam da nemate posla i intervencija već mirnu godinu te neka vas čuva sv. Florijan, a Grad Požega će u okviru svojih mogućnosti, pa ako i treba i izvan okvira mogućnosti pomoći i biti vam na raspolaganju." -rekao je dogradonačelnik Ferdinand TrohaDVD- Gornji Emovci odlučio je dodijeliti zahvalnice mladeži jer su radili naporno i marljivo što se vidi i po rezultatima koje smo već spomenuli.

Zahvalnice su dobili: Jelena Ivanika, Anja Obradović, Paola Vlahović, Madalena Ivanika, Tea Obradović, Lana Petrović, Leona Kukić, Lana Kukić, Monika Mijoković, Leon Marincl, Mateo Mijoković, Luka Petrović i Karlo Vuković. 

Nakon službenog dijela skupštine domaćini i gosti nastavili su se družiti u bogatu i ukusnu gastronomsku ponudu ali i uz pjesmu i ples do ranih jutarnjih sati.

VIŠE NA TEMU:
GORNJI EMOVCI
DVD
EMOVCI

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI