Iz Grada reagirali: U Županijskoj ulici označen pješački prijelaz

7.3.2023. | 10:42

Ante Mandarić

Pregleda: 2957

FOTO: 034 portal

7.3.2023. | 10:42 | Ante Mandarić
Pregleda: 2957

U dva navrata pisali smo o problematici višemjesečnog neobilježavanja pješačkog prijelaza u Županijskoj ulici koja je jedna od najfrekventnijih u Požegi. Gradske vlasti apelirali smo da zbog sigurnosti pješaka označe ovaj pješački prijelaz, a nejasno je zbog čega su na takvo obilježavanje čekali nešto više od dva mjeseca.

Nakon što je u Županijskoj ulici asfaltirano 30-ak metara asfalta, a koji dodatno nagrđuju ionako već naruženi izgled te ulice, ostao je problem nebojanja pješačkog prijelaza. Jasno je da postoje određeni godišnji planovi prilikom označavanja horizontalne signalizacije, ali isto tako postoje i iznimne situacije koje zahtjevaju da se takve stvari naprave van planiranih radova. Pješački prijelaz u petak je konačno označen, a što je trebao biti „slučaj“ od prvog dana od kada je prevučen novi sloj asfalta.

Sada je Županijska ulica ponovno adekvatno označena pješačkim prijelazom, a što ide u prilog sigurnijem prometovanju pješaka, ali i automobila. Naši članci na ovu temu bili su u domeni dobronamjerne kritike, a što su gradske službe predvođene gradonačelnikom dr. sc. Željkom Glavićem ipak i prepoznale.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI