Ivan Smiljanić odličan na World table tennis youth contender u Varaždinu

Ivan Smiljanić
(FOTO: Ustupljene fotografije)

5.9.2023. | 16:34 | R.S.
Pregleda: 1551

Čitatelji ocijenili:

5

Varaždin je prošloga tjedna bio domaćin međunarodnog stolnoteniskog turnira za mlađekategorije koji je okupio 330 najboljih mladih igrača iz cijeloga svijeta, Kine, Japana, Koreje, Uzbekistana, Kazakhstana, Kanade, Kolumbije,Njemačke, Italije, Mađarske.

Hrvatska reprezentacija je nastupila u pet kategorija sa 22 igrača A i B skupine.Ivan Smiljanić je prvi puta nastupio kao član A programa u kategoriji do U11 te je drugogadana takmičenja zabilježio tri pobjede nad igračima Hrvatske, Malte i Tunisa dok je izgubio utakmicu od odličnoga Koreanca, u četvrtfinalnom dijelu natjecanja Ivan je izgubio od igrača Irske te se nije uspio plasirati u završnicu za medalju.
Ivan je tako najbolje plasirani Hrvatski igrač na ovome eminentnom natjecanju koji je zalaganjem i pobjedama dosegao visoki plasman što je hvale vrijedno za klub STK Požegu koji svojim nesebičnim radom svakoga dana pomiče granice kvalitete.


Svakako treba spomenuti da je naš klub dosegao najviši rang natjecanja Hrvatske superlige sa muškim i ženskim sastavom u toj kategoriji što je samo još jedan neosporni dokaz kvalitetnog pristupa radu za koji se nadamo da će konačno biti više primjećen i cijenjen.

Čestitke Ivanu i klubu STK Požega!

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI