Ivan (25) nakon smrti roditelja preuzeo brigu o maloljetnim sestrama, a sad treba vašu pomoć

Ivan Čavčić
(FOTO: Društvene mreže)

21.3.2024. | 08:51 | sib.hr
IZVOR: sib.net.hr
Pregleda: 6694

Ivan Čavčić(25) i njegove dvije maloljetne sestre ostali su bez oba roditelja u samo tri godine. Prvo im je u rujnu 2021. preminula majka, a prošle godine izgubili su i oca.

Mladi Brođanin morao je brzo skupiti snage i pobrinuti se za svoje sestre,Emu(11) iMagdalenu(16), kako ne bi završile u udomiteljskoj obitelji. Pristao je na srodničko udomiteljstvo i preuzeo na sebe svu brigu za svoje sestre. S njima živi i baka i ona Ivanu puno pomaže oko brige o djevojčicama, a Ivan brine financijski.
Iako ima dobar posao, zadesili su ga financijski problemi. Naime, s roditeljima su živjeli u trošnoj kući u Slavonskom Brodu. Nedavno se kuća počela urušavati i više nije sigurna za život. Ivan bi tu kuću prodao, no u tome ga sprječavaju imovinsko-pravni odnosi jer kuća ima više vlasnika.


Uspio je dobiti kredit i kupiti nedovršenu kuću u Slobodnici, nedaleko do Slavonskog Broda. Sada radi na tome da što prije dovrši kuću no vlastito kreditno opterećenje, kao i dva dodatna kredita koja su ostala nakon roditelja, ipak su previše za njegovu plaću.Mnogi ljudi uključili su se akciju i pomažu mu u materijalu i radu. Ivan se nada da će kuća biti gotova do jeseni.

Ukoliko želite, Ivanu možete pomoći uplatom na:

HR7423400093232208938 PBZ
Ivan Čavčić
Petra Krešimira 31, 35000 Slavonski Brod
Opis: Humanitarna akcija za obitelj Čavčić

izvor: sib.net.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI