Slavile momčadi iz Trenkova, Vidovaca i Gradca

NK Sloga iz Trenkova
(FOTO: NK Sloga)

12.08.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 8286

Proteklog vikenda održana su čak tri nogometna turnira u Požeško-slavonskoj županiji. Na prvom memorijalnom turniru u Trenkovu, održanom u spomen na Slogine igrače Roberta Banožića i Mateja Vočinkića, osim domaćeg NK Sloga igrali su još NK Budućnost iz Rešetara, Croatia iz Mihaljevaca i Papuk iz Velike. U finalu su domaćini svladali susjedne Veličane rezultatom 2:0 i time nagovjestili još jednu dobru sezonu za županijskog prvoligaša iz Trenkova.

Na turniru u Kuzmici osim domaćeg Tim osvježenja igrali su još NK Graničar iz Zagrađa, Dinamo iz Vidovaca i novi županijski drugoligaš NK Jakšić. Vidovčani su na kraju slavili.

Najveće iznenađenje priredio je pak NK Slaven iz Gradca, županijski drugoligaš, svladavši favoriziranu pleterničku Slaviju koja kotira pri samom vrhu 3. HNL istok na svom terenu rezultatom 1:0. Bilo je to u prvoj utakmici memorijalnog turnira u Gradcu u spomen na Ivicu i Tomislava Blaškovića. U finalu je Slaven dočekao županijskog prvoligaša BSK Buk. I ovu je utakmicu domaća momčad dobila, ali tek nakon izvođenja jedanaesteraca.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI