Slavija će protiv Dinama pokušati zabiti gol

08.07.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 14001

Nogometni klub Slavija iz Pleternice spremno dočekuje sutrašnju (utorak) prijateljsku utakmicu kada u goste dolazi prvak Hrvatske, Građanski nogometni klub Dinamo Zagreb. Dinamo je najavio dolazak u svom najjačem sastavu, a kako doznajemo, i Pleterničani su kompletni.

- Malo smo hendikepirani jer smo zadnju natjecateljsku utakmicu imali prije mjesec dana u finalu kupa protiv Slavonije. S druge strane, Dinamo je u natjecateljskom ritmu, oni su u subotu igrali utakmicu Superkupa s Hajdukom pa su vjerojatno spremniji i u dobroj formi - rekao je Petar Čuljak, tajnik Nogometnog kluba Slavija.

Prijateljsko gostovanje zagrebačkog Dinama u Pleternici svake godine prije početka Lige prvaka postalo je već tradicija. Podsjetimo, prije dvije godine je Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić u Pleternici dao riječ da će njegova momčad, ako se uspiju plasirati u Ligu prvaka, svake godine odigrati pripremnu utakmicu s pleterničkim klubom.


- Njima je jako bitno kod nas doći u dobrom sastavu kao i svake godine, ovo im je jedina prijateljska utakmica u Hrvatskoj. Slavija kao nižerangirana momčad ne može puno očekivati, prvi put smo izgubili 0:5, prošle godine je bilo 0:2, a sada se nadamo da ćemo barem uspjeti dati gol - dodaje Čuljak.


Prijateljska utakmica između Slavije i Dinama igra se na pleterničkom stadionu u utorak u 18 sati. Cijena ulaznice je 40 kuna za tribine, 30 kuna za stajanje, a žene i djeca ne plaćaju ulaz.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI