Cjelodnevni program izmamit će Lipičane u Aleju kestenova

Dan zdravlja u Lipiku
(FOTO: Ilustracija)

16.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 2579

Zdrav život uvjetovan je prvenstveno zdravom prehranom i rekreacijom, što zbog životnog tempa, poslovnih i drugih obaveza mnogi često zanemaruju. Upravo na ovaj bitan segment u svačijem životu cilj je upozoriti akcijom "Dan zdravlja, rekreacije i zdrave prehrane u Lipiku" koju danas (nedjelja, 16. lipnja) organizira Turistička zajednica grada Lipika. Cjelodnevna manifestacija već je počela u 11 sati prezentacijom zdravih proizvoda, sokova i rukotvorina u Aleji kestenova kod Lječilišta Lipik.

Za podne najavljen je "buvljak" rabljene biciklističke opreme i dijelova bicikala, a u 14 sati počinje rekreacija na otvorenom za djecu i roditelje. Najavljene su igre: stolni tenis, badminton, mini rukomet, odbojka, tenis, streličarstvo, rekreacijsko jahanje i vožnje u kočiji. Stručno vodstvo vodit će i rekreacijske vježbe.

Biciklijada "stazom lipicanaca i kune" počet će u 15 sati, a vozit će se do jezera. Od 15,30 do 18 sati posjetitelji će se moći besplatno okupati u bazenu s termalnom vodom, a od 16 do 17,30 najavljena je relaksacija u mramornim kupkama po promotivnim cijenama.


Bit će i gastronomska ponuda zdrave hrane, tako je najavljena pečena riba također po promotivnim cijenama, a od 17 do 18 sati vježbe aerobika i zumbe. Za kraj, u 18,30 počinje zabavni program uz nastup mažoretkinja, pjevača, folklora i KUD-a Posavec.


Sve u svemu, vrlo zanimljiv, raznovrstan i bogat program najavljen je za danas u Lipiku. Svi koji su u mogućnosti, imaju dobar razlog da izađu sa svojom obitelji i prošeću do Aleje kestenova na prezentaciju rekreacije i zdrave prehrane. Spojite ugodno s korisnim!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI