Srušio rasvjetni stup u pješačkoj zoni i pobjegao

Srušen rasvjetni stup u Lermanovoj
(FOTO: Čitatelj)

09.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4900

Nepoznati vozač je jučer oko 16 sati uslijed nepropisne vožnje unazad udario u metalni stup javne rasvjete u pješačkoj zoni u Ulici Dragutina Lermana u Požegi. Stup je od udarca pao na kolnik, a vozač je napustio mjesto prometne nesreće. Policijski službenici tragaju za njim.

Na hodniku pakračke bolnice jučer oko 14 sati 42-godišnjak je vikao i tako narušavao javni red i mir. Utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,37 promila. Smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Policija je sinoć oko 3 sata iza ponoći u Primorskoj ulici u Požegi zaustavila osobni automobil Fiat Punto požeških registracija kojim je upravljao 33-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,25 promila). Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog ugrožavanja javnog prometa, doznajemo iz policijskog izvješća.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI