Slabiji rezultati zbog kiše: U 26 sati ulovljeno 425 kg ribe

Josip Straga, Marko Komljenović i Bojan Ljevar imaju zasad najbolji ulov
(FOTO: Mario Barać)

01.06.2013. | Mario Barać
Pregleda: 8893

Na jezeru Pjeskara u Dobrovcu pored Lipika u tijeku je prvi ovosezonski Šaranski kup kojeg organizira ŠRD „Slavonac“ Lipik, a na kojem nastupa 11 ekipa iz Slavonskog Broda, Bjelovara, Virovitice, Garešnice, Požege, Pakraca i Lipika.






Kup je započeo jučer u 9 sati i traje neprekidno 52 sata, lovi se po sportskom sistemu „ulovi i pusti“, a svi ribolovci ističu kako je ribolov na ovom kupu dosta loš. Razlog je, kažu, naglo zahladnjenje, pritisak zraka i kiša, pa je nakon 26 sati, odnosno pola natjecanja, ukupno ulovljeno 425 kilograma ribe što je skromno u odnosu na lanjski rekord od 3 tone ribe koliko je ulovljeno i vraćeno u ovo jezero. U prvih 26 sati natjecanja najveći ulov imaju Josip Straga, Marko Komljenović i Bojan Ljevar, ekipa CT „Pizzeria Hookah“, koji na ovom kupu brane lani osvojen naslov pobjednika.




Bez obzira na to ljubitelji ove vrste ribolova vole Pjeskaru koja u ovom dijelu Hrvatske slovi kao ribom najbogatija „voda“. Potvrda tome je da su već popunjena sva mjesta za preostala dva Šaranska kupa koja će biti održana sredinom srpnja i sredinom rujna.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI