Ronko izbjegao sučeljavanje s Neferovićem na HRT-u

Zdravko Ronko (lijevo) i Vedran Neferović
(FOTO: Mario Nakić)

23.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 11263

Hrvatska radiotelevizija danas je u bjelovarskom studiju snimala sučeljavanja kandidata za požeško-slavonskog župana i gradonačelnika Požege. Na poziv HRT-a svi su se odazvali osim Zdravka Ronka, gradonačelničkog kandidata ispred koalicije SDP-HSU-HNS. Kako doznajemo, Ronko se ispričao HRT-u da ne može doći zbog ranije preuzetih obaveza.

Njegovog protukandidata Vedrana Neferovića (HDZ-HSP AS) Ronkovo nepojavljivanje nije začudilo.

- Nisam ni očekivao da će doći. Mislim da gradonačelnik koji na kraju svog posljednjeg mandata ne želi izaći pred javnost i reći građanima što je napravio u zadnjih 10 godina, bježi od sučeljavanja, očito ima razloga da se krije - komentirao je Neferović.


S druge strane, sučeljavanju za prvog čovjeka Požeško-slavonske županije odazvala su se oba kandidata - Alojz Tomašević (HDZ-HSS-HSP AS-HSLS-SU) i Vicko Njavro (SDP-HSU) i ono će biti prikazano na četvrtom programu HTV-a u ponedjeljak, kao i razgovor novinarke s HDZ-ovim kandidatom za gradonačelnika Požege. Zasad nije poznat točan termin emitiranja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI