Loš vikend: Poražene i cure i dečki

07.05.2013. | Mario Barać
Pregleda: 3243

Za rukometašicama „Lipika“ i rukometašima LiPe je loš rukometni vikend u kojem su obje ekipe upisale nove prvenstvene poraze.

LiPa je na domaćem parketu pakračke Gradske sportske dvorane poražena od ekipe „Koprivnice“ s uvjerljivih 21:39 čime su Koprivničani dva kola prije kraja potvrdili osvajanje ovogodišnjeg naslova prvaka lige.

Neizvjesnosti u ovoj utakmici praktički uopće nije bilo, LiPa se držala do rezultata 7:8, a tada su kola nezaustavljivo krenula nizbrdo. Ponovo je LiPa nastupila u šarenom sastavu, a obzirom da ne mogu bitnije napredovati niti nazadovati na tablici, očito je da u klubu svi jedva čekaju kraj ove duge i naporne sezone. Protiv „Koprivnice“ je, što se učinka tiče, bolji od ostalih bio Ivan Macura koji je postigao 7 golova.


Lipičanke nisu uspjele nastaviti pobjedničku seriju, a poražene su u Lipiku rezultatom 25:33 od druge ekipe „Pitomače“  u kojoj je nastupilo i nekoliko prvotimki – drugoligaških igračica.


Bez obzira na to igračice „Lipika“ su sve do 53. minute bile u igri jer su imale minut 3 (23:26), ali više od toga u ovoj se utakmici ipak nije moglo.  

Po 6 golova su za „Lipik“ postigle Martina Papaik, Nina Straga i Ivana Kozić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI