Vončina i Huška prvi u gađanju golim lukom

05.05.2013. | Mario Barać
Pregleda: 4354

Na jučer održanom trećem po redu streličarskom turniru „Bljesak“, kojeg je u povodu obilježavanja ove vojno – redarstvene akcije na pomoćno igralištu Gradskog stadiona u Pakracu organizirao Streličarski klub „Kuna“, sudjelovalo je 48 natjecatelja iz Hrvatske i 5 iz Slovenije.

Streličari su bili podijeljeni u pet dobnih kategorija, najmlađi sudionik imao je 10, a najstariji 78 godina, a ovisno o dobi, pucalo se u mete ne udaljenosti od 20 do 70 metara. – Natjecanje je proteklo u najboljem redu, bez ikakvih problema. Bez obzira što smo imali manje sudionika od očekivanog, što je očiti rezultat krize i pomanjkanja novaca u klubovima, zadovoljni smo, rekao je u ime organizatora Zoran Petrović, član SK „Kuna“.

Na natjecanju je nastupilo i 9 članova pakračkog streličarskog kluba, a vrijedi izdvojiti prva mjesta koja su u disciplini goli luk osvojili David Huška kod dječaka do 14 godina i Josip Vončina kod seniora.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI