Hoće li Interspar otvoriti veliki trgovački centar u Požegi?

Kružni tok u Zagrebačkoj
(FOTO: Mario Nakić)

30.04.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 16047

Već najmanje godinu dana u Požegi se priča o dolasku još jednog velikog trgovačkog centra. Na naš grad navodno je bacio oko Interspar, a njegov dolazak spominjao je i gradonačelnik Zdravko Ronko ustvrdivši kako se radi o više stotina novih radnih mjesta. Grad Požega je izgradio rotor u Zagrebačkoj ulici, uz zemljište na kojem bi prema istim navodima trebao niknuti centar.

Međutim, dolazak Interspara je upitan, barem u obliku velikog trgovačkog centra s većim brojem zaposlenih.

Kako doznajemo od Nives Fett iz Odjela za odnose s medijima u Intersparu Hrvatska, oni se trenutačno nalaze u velikoj ekspanziji malih kvartovskih dućana.


- Lakše je otvoriti u tuđem objektu, mi ćemo sigurno biti u Požegi, ali ne mogu potvrditi otvaranje velikog centra - pojašnjava Fett.


Nadalje navodi kako oni nisu investitor nego tvrtka Mid Bau te nas je uputila da njima postavimo upit o izgradnji objekta u neposrednoj blizini novootvorenog kružnog toka. Upit smo poslali, a priču ćemo nastaviti kad dobijemo odgovor.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI