Kobac se intenzivno priprema za novu sezonu

Miroslav Kolobarić - Kobac
(FOTO: Teretana vijesti - Facebook)

18.03.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 18272

Miroslav Kolobarić - Kobac, natjecatelj požeskog fitness kluba Mario priprema se za nadolazeću najecateljsku bodybuilding sezonu. Uz brojna odličja krasi ga i titula prvaka Hrvatske u bodybuildingu do 90 kg te osvojeno 6. mjesto na Mediteranskim igrama.

Kolobarić u ovu sezonu ide s velikim očekivanjima koja se temelje na kvalitetno odrađenim pripremama vezanim uz mišićnu masu te sadašnjoj definiciji koju odrađuje uz klupskoga kolegu Antonija Furića. Natjecanja kreću 20. travnja u Austriji, a 27. travnja nastupit će na prvenstvu Hrvatske u Zadru. Nakon toga ovisno o financijama planira nastupiti još na pokojem međunarodnom natjecanju.

- Pripreme su vrlo teške, kako fizički zbog teških treninga, tako i mentalno, zbog silnog odricanja i discipline. Bez kojih se nebi mogao spremiti za ovo natjecanje. Hvala svima koji me prate i podržavaju moj rad, obećavam vam da vas ni ovaj put neću iznevjeriti - rekao je Miroslav Kolobarić - Kobac.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI